Käyttöehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Caramba Helsinki - Jolines Oy. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Asiakasta sitovat tilauksen tekohetkellä voimassa olevat sopimusehdot, joihin asiakkaan tulee tutustua ennen tilauksen tekemistä. Caramba Helsinki pidättää oikeudet sopimusehtojen muutoksiin.

Yritystiedot

Jolines Oy 

Keskuskatu 7 B

 00100 Helsinki 

Y-tunnus: 3238660-6

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2Lutakonaukio 740100 Jyväskylähttps://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Tilaaminen

Saat onnistuneesta tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostitse ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vahvistuksesta käyvät ilmi tilaamasi tuotteet ja niiden hinnat. Caramba Helsinki (Jolines oy) pidättää oikeuden peruuttaa tilaus tai toimittaa se vajaana, mikäli saldo- tai teknisiä virheitä ilmenee.

Maksutavat 

Verkkopankit, MobilePay ja luottokortit | Paytrail Oy

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Maksa myöhemmin | Klarna Bank AB

Klarnan Maksa myöhemmin -laskulla saat 14 vuorokautta maksuaikaa tuotteiden toimituksesta. Laskulla maksaessasi maksusopimus on aina sinun ja Klarnan välinen.

Pilko maksut | Klarna Bank AB

Voit maksaa ostoksesi osissa valitsemillasi kuukausiveloituksilla. Laskulla maksaessasi maksusopimus on aina sinun ja Klarnan välinen.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilaukset noin 1-3 arkipäivässä. Isojen kampanjoiden, kuten alennusmyyntien aikana ja muissa poikkeustilanteissa toimitusaika saattaa kuitenkin venyä. Pyrimme ilmoittamaan pitkittyneestä toimitusajasta aina selkeästi.

Toimitusaika alkaa vasta, kun asiakas on saanut toimitusvahvistuksen sähköpostitse.